5 pasi pentru a reinvia dorinta sexuala

dorinta-sexuala
Daca ai o stare de sanatate buna si un partener interesant sau interesat de tine, ar trebui sa nu intampini dificultati legate de satisfactia si placerea sexuala, chiar daca trec anii.
Dar ce se intampla dupa cinci, zece sau treizeci de ani petrecuti impreuna? Oamenii de stiinta din toata lumea nu se opresc din a emite diverse ipoteze. Este clar ca pasiunea nu ramane intr-o relatie din inertie, insa ea nu necesita nici eforturi uriase sau imposibil de atins. Este suficient sa aplicati in relatia voastra cinci pasi simpli.
Aceste metode, folosite de doua persoane ce se iubesc, vor destepta pasiunea si vor aduce placerea, chiar si dupa multi ani:
1. Treziti-va curiozitatea, explorati si intrebati. Creati un joc in care sa ma reamintiti unul altuia ce va place. Folositi informatiile obtinute intr-o maniera picanta, cu complicitatea partenerului. O sa va distrati impreuna.
2. Folositi creativitatea. Faceti lucrurile intr-un mod diferit de cum obisnuiti sau cum se asteapta celalalt. Jucati-va si patrundeti in alta lume, creati impreuna jocuri de seductie. Tuturor ne place sa mancam, insa daca mancarea noastra ar fi aceeasi zilnic, am folosi exact aceleasi ingrediente de fiecare data, nu-i asa ca ne-am satura? La fel este si cand vorbim de placerea sexuala. Aceste jocuri va vor stimula creativitatea, dorinta, iar sexul va veni de la sine.
3. Implicati-va intr-un rol. Amintiti-va acele momente pe care le-ati impartit in diverse ocazii si roluri care v-au adus placerea maxima. Daca au functionat odata, sigur vor functiona si acum.
4. Provocati-va reciproc si lasati-va purtati de val, fara a mai astepta momentul potrivit. De multe ori, ocaziile care aduc placerea pot fi ratate in asteptarea momentului oportun. Eliminati conceptiile vechi si bucurati-va mai mult de fiecare moment.
5. Motivati-va permanent. Orice activitate are nevoie de un impuls si noutate ca sa reziste in timp. Si dorinta sexuala are nevoie sa fie impulsionata, iar in acest sens puteti apela la foarte multe mijloace: jucarii, filme, haine, lenjerie sexy, lumanarele etc.

In afara de faptul ca o viata sexuala satisfacatoare salveaza relatia, aceasta ajuta si la reglarea tensiunii arteriale, previne infarctul si afectiunile cardiace, elimina stresul si ne face mai optimisti.

Sursa text: www.elmundo.es/yodona/lifestyle